Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Utah

Proprietate de vânzare în Utah

Utah este un stat american caracterizat printr-o mare întindere a deșertului și munții Wasatch. Salt Lake City este capitala și este situată în jurul Piața Templului, casa bisericii Mormon și ia numele său din Marea Salt Lake în nord-vestul orașului.

Utah se învecinează cu Colorado, în nord-est cu Wyoming, în nord cu Idaho, în sud cu Arizona, și în vest cu Nevada. La sud-est, de asemenea, cu New Mexico. Piata imobiliara din Salt Lake County a beneficiat de un alt an de crestere demografica si economica puternica si de ratele ipotecare foarte favorabile. Pentru al șaselea an consecutiv, rata medie a ipotecii a fost mai mică de 4%.

Prețul mediu de vânzare al unei proprietăți de vânzare în Utah, în special în Salt Lake County, a crescut cu 10% în 2017, marcând al șaselea an consecutiv de creșteri de prețuri.

Fără îndoială, Salt Lake City sa clasat în prezent ca zonă metropolitană printre cele mai bune piețe imobiliare din 2018, deci unul dintre cele mai bune locuri în care se caută proprietăți de vânzare în Utah.

Deși poate fi cel mai ieftin stat de locuit, costul vieții în Utah este mai bun decât media națională.

Din acest motiv, nu este surprinzător faptul că costul vieții este mai interesant pentru tehnicienii de la Silicon Valley care încearcă să-și asume costurile mai ridicate din California.

Un alt motiv pentru care oamenii aleg să trăiască pentru vânzare în Utah este clasamentul său ca fiind unul dintre cele mai sigure state ale națiunii, de fapt, acesta sa clasat pe locul 9.

Statisticile arată că Salt Lake City este un oraș cu cele mai mari chirii din țară.

În alegerea între plata unei chirii mai mari sau mai mici, mulți Utahani decid pentru proprietatea de vânzare în Utah.

Motive care atrag mulți oameni să se mute aici sunt: ​​oportunitățile de afaceri, creșterea numărului de locuri de muncă și statisticile privind costul vieții sunt cele mai interesante caracteristici, dar și frumusețea statului.

Potrivit noilor cercetări efectuate de Universitatea din Utah, piața imobiliară în plină expansiune din Utah depășește salariile lucrătorilor, amenințând starea unei crize a locuințelor la prețuri accesibile.

Din 2010, Utah a fost cea mai populară și mai rapidă națiune din SUA și, din acest motiv, există o creștere a cererii de proprietăți de vânzare în Utah. De asemenea, cele mai accesibile rate ale dobânzii pentru cei care primesc un venit, este mai dificil de a cumpăra proprietăți de vânzare în Utah.

  •  
    Mutarea la Utah. Expatriați și locuiți în Utah

      America este, fără îndoială, unul dintre cele mai căutate continente, când se presupune că vom schimba radical viața. Fie pentru o perioadă limitată, cum ar fi o vacanță de studiu sau o excursie relaxantă, fie pentru a reseta permanent rutina zilnică de la zero, nu contează. Totul va veni în mi ...

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB